ZGWB aanbieding vervangen windows 7

in samenwerking met Zorggroep West-brabant heeft BitT solutions een aanbieding gemaakt om de huisarts tegemoet  te komen bij het vervangen van de windows 7 werkplekken. BitT solutions kan deze pc op basis van Windows 10 professional aanbieden voor een bedrag van €650,- inclusief BTW, inclusief plaatsing, installatie van Medicom/Promedico en Microsoft Office. Bel voor een vrijblijvend gesprek met 0165 370730  of vul ons contact formulier in en wij zullen contact zoeken met u. 


Afbeelding ter illustratie

Minimale specificaties:

Intel Core I5-4570 3,2-3,9 Ghz
8GB DDR3 werkgeheugen
120Gb SSD harddisk
DVD Brander
Intel Graphics controller
High-definition audio
Intel Pro Gigabit LAN
6x USB2.0, 4x USB3.0
2x Display Port, VGA
Windows 10  Professional licentie


Wie nog gebruik maakt van Windows 7 doet er goed aan om snel over te stappen op Windows 10.

Microsoft stopt namelijk in 2020 met het leveren van updates voor Windows 7. Om precies te zijn na 14 januari 2020. Vanaf dat moment worden er geen updates en beveiligingspatches geleverd en biedt Microsoft zelfs geen technische ondersteuning meer. Hetzelfde geldt voor Office 2010. Dat wordt vanaf 13 oktober 2020 niet meer ondersteund.

Nu klinkt 2020 misschien ver weg, maar wees ervan bewust dat als je te laat begint, je tijd te kort komt.

Waarom nu al richten op de overstap?

Dergelijke transities zijn vaak lange en tijdrovende projecten, die daarom nu al de aandacht verdienen om ervoor te zorgen dat met de overstap succes verzekerd is. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Daarnaast sluiten Windows 10 en de laatste versies van Office goed aan op de veranderende wensen van de organisatie. Werknemers willen flexibeler werken; vanuit huis, kantoor of andere locaties, op verschillende apparaten en zoveel mogelijk verbonden zijn voor een betere samenwerking. Windows 10 en Office 365 bieden deze mogelijkheden.

BitT solutions. Vers geperst sinds 2004
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin